Privacyverklaring

Privacy

Dit is de privacyverklaring van M-schmink, ingeschreven in het Handelsregister bij de Kamer van Koophandel onder nummer 56705484, inzake de website M-schmink.nl. Deze privacyverklaring is van toepassing op de diensten van M-schmink. M-schmink respecteren de privacy van alle klanten en gebruikers van onze website. Wij dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie, die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Deze privacyverklaring is uitsluitend van toepassing op de diensten van M-schmink. U dient zich ervan bewust te zijn dat M-schmink niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Gebruik van onze diensten

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen wij u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen in ons klantensysteem en/of op beveiligde servers van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Om al uw persoonsgegevens te laten verwijderen, kunt u via de contact pagina contact met ons op nemen.

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan die noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van onze diensten tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Wijzigingen

Deze privacyverklaring kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd bij wijzigingen in de bedrijfsvoering van M-schmink. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

28 december 2013